Countries to visit

Show map

Countries to visit

Filipijnen

🇵🇭 3 weken lang zon, zee, strand en avontuur. Deze weken zal ik nog samen met Marieke doorbrengen. We gaan hoppen langs onbewoonde eilanden, snorkelen, canyoningen en waarschijnlijk met een luchtballon over de befaamde Chocolate Hills varen.

View gallery

Countries to visit

Taiwan

🇹🇼 De eerste weken alleen op pad. Of nou ja, hoe alleen je kunt zijn tijdens backpacken.. Taiwan is geen standaard vakantieland misschien, maar dat maakt mij alleen maar extra nieuwsgierig. Taiwan zal vooral in het teken staan van Taipei, Tainan en de geweldige nationale parken.
Countries to visit

Zuid-Korea

🇰🇷Op naar Zuid-Korea. Ik zal hier eind februari aankomen en ongeveer 2 weken rondreizen. De trip naar de grensregio met Noord-Korea staat hoog op mijn lijstje met to do’s. Verder zal ik waarschijnlijk rondreizen in de wereldstad Seoul, Busan en het vulkanische eiland Jeju-do.

View gallery

Countries to visit

Japan

🇯🇵 Het land waar ik misschien nog wel het meest naar uitkijk; Japan! Met een groep andere backpackers zal ik een rondreis van 12 dagen gaan maken. Hierbij staan veel super toffe dingen op de planning; overnachten in een tempel, sush-making class (😁😁😁), de Fuji-vulkaan, Tokio, Kioto, Osaka en natuurlijk karaoke.

Countries to visit

Nepal

🇳🇵Waarschijnlijk letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van mijn reis: Nepal. In Nepal ga ik de Everest Base Camp beklimmen. Een hele onderneming die in totaal ruim twee weken duurt. Twee weken hiken, zwoegen en acclimatiseren, maar hopelijk vooral 2 weken lang genieten van al het moois om mij heen. Na de Everest Base Camp zal ik nog een weekje in Nepal rondtrekken.
Countries to visit

Cambodja

🇰🇭 Vanuit Nepal vertrek ik via Bangkok richting Cambodja. Het zal een land zijn waar ik waarschijnlijk vooral ga bijkomen. Stranden genoeg om dit te doen 😁. Daarnaast is Cambodja natuurlijk het land van de vele tempels en de indrukwekkende geschiedenis.

Countries to visit

Vietnam

🇻🇳 Nieuwe week, nieuwe bestemming. Op naar Vietnam, een land dat al tijden heel hoog op mijn lijst staat. Vietnam is een land van prachtige natuur (meer dan 30 natuurparken) en mooie stranden. De planning is dat ik van Ho Chi Minh richting Hanoi ga reizen. Ondertussen zal ik op de rustigere plekken (wel zo verstandig gezien mijn rij-skills) een scooter/brommer huren om het land verder te verkennen. Ik zal waarschijnlijk 3 tot 4 weken in Vietnam zijn.

Countries to visit

Indonesië

De allerlaatste stop (gelukkig nog erg ver weg). In Indonesië zullen m’n vader en moeder bij mij aansluiten en vieren we nog een paar weken een heerlijke vakantie op Bali. Als alles meezit komen ook Nynke, Huub en Marieke nog langs 😁.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go top